HD Brows Sculpt is een vorm van wenkbrauwlaminatie. Het omvat een 2-stappen permanent-behandeling dat ervoor gaat zorgen dat de wenkbrauw in een bepaalde vorm gezet worden en deze vorm behouden.

Waarom kiezen voor HD Brows Sculpt?

Deze behandeling is niet enkel om de geborstelde wenkbrauwlook te creëren, het kan ook zeer effectief zijn om te gaan corrigeren en je wenkbrauwvorm volledig te transformeren.

Q&A HD Brows Sculpt

Deze behandeling is voor bijna iedereen geschikt. Van een volle tot smalle vorm, ideaal voor wie de look van de wenkbrauw wil verbeteren.

Volgens de Europese wetgeving mogen je wenkbrauwen pas gekleurd worden vanaf 16 jaar. Maar geen zorgen, de behandeling kan jonger uitgevoerd worden (met toestemming van je ouders, uiteraard) maar dan slaan we de kleuring over.

Helemaal niet. Er is geen sprake van extensions of permanente make-up. Het is het herpositioneren van de natuurlijke haren die ervoor zorgen dat je een vollere look krijgt.

Het effect blijft tot 6 weken, dit varieert naargelang de groei van de wenkbrauwen en de nazorg.

Zeker! Het is net door het herpositioneren van de natuurlijke haren dat je gaten kan verdoezelen. Indien nodig starten we een regrowth programma.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur inclusief bespreking nazorg. Voorzie extra tijd bij je eerste behandeling voor het intake gesprek.

Ja, de behandeling is zeker veilig. Bij het intake gesprek worden er relevante vragen gesteld waardoor er nagenoeg geen kans is op reacties.