Hd Brows Original

HD Brows Original is geen one-size-fits all behandeling maar wél een gepersonaliseerde aanpak afgestemd op jouw wensen. Het is meer dan de standaard tint- en waxbehandeling.
HD Brows combineert een uniek brow mapping methode met op maat gemengde kleuring, zorgvuldige epilatie en een flawless finishing touch met HD make-up.
We bekijken ook samen de toestand van de wenkbrauw, de haargroei en bekijken wat de gepaste behandeling is.

Nazorg

  • Ga niet zelf epileren tussen twee afspraken in.
  • Vermijd 24 uur na de behandeling om je wenkbrauwen nat te maken of te veel aan te raken.
  • Vermijd 48 uur na de behandeling langdurig contact met direct zonlicht. Ga ook niet onder de zonnebank of in de sauna, het stoombad of het zwembad.
  • Vermijd zelfbruinende producten op het gelaat 2 tot 3 dagen voor de behandeling.
  • Heb je last van zwellingen, jeukende uitslag of iets anders na de behandeling? Neem dan meteen contact op.

Q&A HD Brows Original

Voor de perfecte wenkbrauw zijn er soms enkele behandelingen nodig. 

Ik vertel jou welke zones moeten bijgroeien zodat de vorm elke behandeling beter wordt. Ik toon je ook hoe je met HD make-up gaatjes kan vullen zodat je voorlopig je gewenste vorm kan creëren. 

Volgens de Europese wetgeving mogen je wenkbrauwen pas gekleurd worden vanaf 16 jaar. Maar geen zorgen, de behandeling kan jonger uitgevoerd worden (met toestemming van je ouders, uiteraard) maar dan slaan we de kleuring over.

Dat hangt volledig af van het aantal haren dat er aanwezig zijn. Bij je eerste behandeling is er een intake gesprek en daarin bespreken we hoelang het traject zal duren.

Het effect blijft 4 tot 5 weken, dit varieert naargelang de groei van de wenkbrauwen. Na enkele behandelingen weet je exact hoelang het effect bij jou aanhoudt.

Wanneer dit het geval is starten we een regrowth programma op om de gewenste look te creëren. Intussen kan je het effect faken met HD make-up, dit wordt allemaal uitgelegd en gedemonstreerd. Gebruik de Brow Maximiser om de haargroei te stimuleren.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten inclusief bespreking nazorg. Voorzie extra tijd bij je eerste behandeling voor het intake gesprek.

HD Brows maakt gebruik van verschillende technieken om de gewenste vorm te bereiken. 

Microblading is een semi-permanente techniek dat valt onder de tatoeages waardoor het effect 1 tot 3 jaar blijft.

De behandeling valt niet onder semi-permanente make-up ondanks dat er permanente kleuring gebruikt wordt. De houdbaarheid hangt af van het huidtype, de haargroei en nazorg. Het resultaat blijft ongeveer 4 tot 5 weken.